Един от поредните ни уникални обекти бе изграждането на страхотен детски кът Кристал намиращ се в гр. Стара Загора. Както знаете изграждаме и проектираме детскъ кътове из цялата страна и за нас бе поредният обект който работихме с радост. Клиента се свърза с нас, дойдохме в Стара Загора, извършихме оглед и обсъдихме детайлите по-които по-късно изградихме проекта. След съгласие от страна на клиента започнахме работа по изграждането на съораженията. Приключихме в срок, като бе голямо удоволствие да работим заедно.

Разгледайте снимките от процеса на работа изавършения вид на Детски кът Кристал. По-надолу има и рецензия изпратена ни от клиента.

Рецензия от клиента

Кристина Ставрева - Управител на ресторант Кристал гр.Стара Загора - Детски кът изработка Кидс център българия
Кристина Ставрева - Управител на ресторант Кристал гр.Стара Загора - Детски кът изработка Кидс център българия
Кристина Ставрева – Управител на ресторант Кристал гр.Стара Загора

Надяваме се че рецензията ще ви убеди в качеството на нашата работа.

За съжаление до сега нямахме практика да снимаме и да правим кратки ревюта на завършените от нас проекти и галерията ни е със снимки от тук таме. За напред ще се стараем да подредим по този начин галерията ни, така ще имате информация за обекта и подробно ще разглеждате само негови снимки, което смятаме че ще улесни всички.

Може да разгледате и други наши успешно завършени проекти. Свържете се с нас сега за да обсъдим вашия проект, ние ще се погрижим за останалото!
Кидс Център България ЕООД – Проектиране и изграждане на детски съоражения, детски центрове, детски кътове и атракциони, паркове, площадки, тематични паркове, продажба на аксесоари.

Тел.: +359 88 915 1516 | Имейл: office@palmi-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *