Веднага да споделим и най-новия завършен проект, а именно Детски кът Буратино в гр. Сандански. Докато бяхме в Стара Загора ни се обадиха клиенти с интересен обект и задание. След завършване отидохме в Сандански за да огледаме новото място и да обсъдим с клиентите новия проект. Уговорихме се и направихме проект, представихме го и те разбира се приеха и стартирахме работа. Завършихме обекта дори по-рано от очакваното, въпреки че като задание, бе по-сложен за изпълнение. Клиентите ни предразположиха с добро отношение за да работим спокойно и всичко минаваше, както се казва ”по мед и масло”. Изключително удоволствие е да работим с позитивни и млади хора. Пожелаваме успех!

Разгледайте снимките от процеса на работа изавършения вид на Детски кът Буратино – Сандански. По-надолу има и рецензия изпратена ни от клиента.

Рецензия от клиента

Изработка и проектиране на детски кът Буратино - Кидс Център България
Изработка и проектиране на детски кът Буратино - Кидс Център България
Собственичките на Детски кът Буратино – гр. Сандански

Поредните доволни клиенти, които ни изпратиха писмена рецензия и похвала. Надяваме се че тя ще ви убеди в качеството на нашата работа.

Разгледайте и другите ни проекти в секция Галерия, зада видите и добиете представа за нашата работа и мтеодика. Ще се обедите в нашите възможности.

Може да разгледате и други наши успешно завършени проекти. Свържете се с нас сега за да обсъдим вашия проект, ние ще се погрижим за останалото!
Кидс Център България ЕООД – Проектиране и изграждане на детски съоражения, детски центрове, детски кътове и атракциони, паркове, площадки, тематични паркове, продажба на аксесоари.

Тел.: +359 88 915 1516 | Имейл: office@palmi-bg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *